de-zorgvergelijker-2020

Zorgvergelijker 2020

 

Vergelijk hier met onze zorgvergelijker 2020 de zorgverzekeringen voor 2020 met elkaar. Wees kritisch met het vergelijken van zorgverzekeringen, en bekijk de mogelijkheden door bijvoorbeeld het eigen risico te verhogen. Maar hoe kan ik nou het beste zorgverzekeringen vergelijken? Hieronder een uitleg over de zorgvergelijker 2020 en hoe deze te gebruiken. Vergeet niet dat je volledig anoniem, onafhankelijk en compleet vergelijkt op onze website.

huidige-zorgverzekering-vergelijkenVergelijk je huidige zorgverzekering

Het is niet vanzelfsprekend dat het overstapen van zorgverzekeraar jou iets gaat opleveren. Vergelijk daarom je huidige polis met het aanbod van volgend jaar. Geef in de zorgvergelijker 2020 aan welke zorgverzekering je dit jaar hebt afgesloten.

eigen-risico-bepalen-2020Het eigen risico

De zorgverzekeraar geeft een zorgpremie korting wanneer jij het eigen risico gaat verhogen. In 2020 is het eigen risico opnieuw minimaal 385 euro. Met name mensen die weinig tot geen zorgkosten maken kiezen er vaak voor het verplichte eigen risico te verhogen. Let op! Het is niet voor iedereen slim om het bedrag te verhogen, de gemaakte zorgkosten zijn in eerste instantie eerst voor eigen rekening.

vrije-zorgkeuze-2020Vrije zorgkeuze

De zorgverzekering kent verschillende varianten, en voordat je overgaat tot het afsluiten van je nieuwe zorgverzekering is het slim om te verschillen te bekijken. Met de natuur- en budgetpolis krijg jij in de meeste gevallen alleen een volledige 100 procent vergoeding als jij je laat behandelen bij een gecontracteerde zorgverlener. Dit zijn zorgaanbieders die een contract hebben met desbetreffende zorgverzekeraar. Wil jij zelf kunnen bepalen naar welke zorgverlener jij gaat in 2020? Kies dan voor een resitutiepolis.

aanvullende-vergoedingen-2020Aanvullende vergoedingen

Meer dekking dan de basispakket biedt? Maak een keuze uit de aanvullende vergoedingen die jij wilt ontvangen van de zorgverzekeraar. In de zorgvergelijker 2020 kun jij precies aangeven welke en hoe hoog de vergoeding moet zijn voor desbetreffende zorg. Zo kun jij aangeven hoeveel fysiotherapie behandelingen jij wilt hebben, hoe hoog de alternatieve geneeswijzen vergoeding moet zijn, en natuurlijk of je een tandarts vergoeding wilt hebben in 2020.

 

 

Tandarts vergoeding

In de zorgvergelijker 2020 kun jij een keuze maken uit verschillende tandarts vergoedingen. Voor mensen met een gezond gebit, zouden de vergoeding 250 euro voor tandarts kunnen kiezen. Ook voor consumenten die toch een hoge tandartsverzekering nodig hebben in 2020 kunnen dit precies aangeven in de vergelijking. Zoals je ziet is de vergelijking van zorgverzekeringen zeer uitgebreid, en kan precies ingesteld worden op basis van jouw persoonlijke situatie.

 

 

 

Overstappen

De juiste zorgverzekering in combinatie met een tandartsverzekering gevonden? Dan kun je overstappen direct bij de zorgverzekeraar. Wij informeren onze bezoekers uitsluitend over de aangeboden zorgverzekeringen, het afsluiten doe je altijd bij de zorgverzekeraar.

Vergelijken via zorgvergelijker 2020

Zoals je ziet is het werken met de zorgvergelijker 2020 vrij eenvoudig. Op basis van jouw persoonlijke gegevens en wensen krijg je een overzicht te zien van polissen. Het aanbod is transperant en volledig onafhankelijk. Ieder jaar kun jij dus overstappen van zorgverzekeraar om een besparing te realiseren. De premie stijgen behoorlijk in 2020, en daarom is het vergelijken van zorgverzekeringen ook dit jaar weer belangrijk. Als jij niet gaat overstappen ga je automatisch akkoord met de polis die je zorgverzekeraar opstuurd. In de meeste gevallen is het vaak duurder om bij je huidige verzekeraar te blijven. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Maak gebruik van de beste zorgvergelijker 2020 op onze site!