tandartsverzekering-hema-2020-vergoedingen

HEMA tandartsverzekering

De HEMA tandartsverzekering 2020 details lees je hier. Naast de rookworst, en warenhuizen biedt HEMA natuurlijk ook zorgverzekeringen aan. De zorgmaatschappij werkt voor haar zorgverzekeringen samen met Menzis. Er worden drie aanvullende tandartsverzekeringen aangeboden in 2020.

Premies HEMA

Tandarts 1
€12,00
Tandarts 2
€24,00
Tandarts 3
€38,00

Kenmerken: HEMA tandartsverzekeringen

Hieronder bespreken wij de HEMA vergoedingen per tandartsverzekering. Je ziet dus vrijwel direct hoe hoog de vergoeding voor tandheelkundige kosten zijn aankomend jaar, en welke premie je gaat betalen. Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. De hoogste vergoeding ontvang je uit de Tandarts 3 polis, maximaal 750 euro per jaar.

Tandartsverzekering van HEMA € 250

Met de Tandarts 1 aanvullende tandartsverzekering van HEMA ontvang jij een vergoeding van 250 euro. De periodieke controles worden volledig (100%) vergoed. De details:

 

  • 100% vergoeding voor preventie
  • 80% overige behandelingen
  • Geen orthodontie vergoedingen

 

Bekijk deze en alle andere HEMA tandartsverzekeringen bij de verzekeraar. Wij verwijzen je namelijk door om je premie te berekenen.

HEMA vergoeding van € 500

Een HEMA vergoeding van 500 euro voor tandheelkundige kosten in 2020. Dat is wat je gaat ontvangen als je kiest voor de Tandarts 2 polis. De kenmerken:

 

  • 100% vergoeding voor preventieve behandelingen
  • 80% voor overige behandelingen
  • Geen orthodontie vergoedingen

 

De Tandarts 2 tandartsverzekering kan je toevoegen aan het basispakket in 2020. Meer details lees je natuurlijk bij HEMA.

HEMA tandartsverzekering met € 750 vergoeding

De meest uitgebreide tandartsverzekering met een HEMA vergoeding van 750 euro is de Tandarts 3 polis. Een ruime vergoeding naast je basiszorgverzekering. De details:

 

  • 100% vergoeding voor periodieke controles
  • 80% vergoeding voor overige behandelingen
  • Exclusief orthodontie vergoedingen

 

Lees alle details op de website van zorgverzekeraar HEMA. Klik op meer informatie zodat wij je doorverwijzen naar de juiste pagina bij de zorgmaatschappij.

De HEMA zorgverzekeringen

Combinatiepolis

Premie
€113,00

Verhoogd eigen risico

Premie
€89.-

Vergoedingen van HEMA in 2020

Als jij het Basispakket 2020 gaat afsluiten bij HEMA, kan je deze uitbreiden met een tandartsverzekering of andere aanvullende modules. De tandartsverzekering kent drie varianten: Tandarts 1, Tandarts 2 en Tandarts 3. Afhankelijk van hoe hoog de HEMA vergoeding moet zijn kun je een keuze maken.

 

Met de tandartsverzekeringen van HEMA dien je wel naar een gecontracteerde zorgverlener te gaan. HEMA heeft in 2020 ongeveer 35.000 aangesloten zorgaanbieders, ruime keuze dus!

Orthodontie HEMA vergoeding

De HEMA tandartsverzekering 2020 biedt geen orthodontie vergoeding. Het is mogelijk om hier een vergoeding voor te krijgen via een aanvullende zorgverzekering van HEMA. Met de Aanvullend 3 polis krijg je een orthodontie vergoeding tot 18 jaar van maximaal 1500 euro. Er geldt hier wel een wachttijd van 1 jaar.

 

Voor mensen boven de 18 jaar, zijn er geen orthodontie vergoedingen mogelijk bij zorgverzekeraar HEMA. Wij verwijzen je door naar onze Orthodontie Vergelijken pagina voor meer opties.