tandartsverzekering-2020-zorgdirect-en-vergoedingen

ZorgDirect tandartsverzekering 2020

Een ZorgDirect tandartsverzekering bekijken? Wij hebben hier de ZorgDirect vergoedingen 2020 voor de tandarts op een rijtje gezet. De zorgverzekeraar biedt aankomend jaar in totaaldrie verschillende ZorgDirect tandartsverzekeringen aan. Het is mogelijk om het basispakket uit te breiden met een aanvullende tandartsverzekering om de gemaakte tandheelkundige kosten vergoed te krijgen.

Premies ZorgDirect 2020

TandExtra
€12,10
TandPlus
€20,75
TandTop
€41,80

Kenmerken Tandartsverzekering ZorgDirect

Overweeg jij een polis af te sluiten bij ZorgDirect? Het is mogelijk dat je met een aantal vragen zit. Een aantal van deze vragen beantwoorden wij hieronder. Voor advies op maat, vragen wij onze bezoekers altijd om direct contact op te nemen met de zorgmaatschappij.

De zorgverzekering van ZorgDirect

Basis zorgverzekering

Premie
€124,65

1. Worden techniekkosten vergoed?

Ja, de techniekkosten worden vergoed met de tandartsverzekeringen van ZorgDirect. Stel je sluit de TandPlus polis af, vergoedt de zorgverzekeraar maximaal 500 euro per jaar inclusief de bijkomende techniekkosten.

2. Hoe zit het met orthodontie?

Voor jongeren tot 18 jaar krijg je een vergoeding voor orthodontie in de drie verzekeringen. Hier gelden dan dezelfde voorwaarden als voor de reguliere tandartsbhenadelingen. Voor mensen boven de 18 jaar biedt ZorgDirect geen oplossing voor de orthodontie kosten. Bekijk en vergelijk orthodontie op onze site als je hier naar opzoek bent.

3. Kan ik een losse tandartsverzekeirng afsluiten?

Nee, je kunt geen losse tandartsverzekering afsluiten bij verzekeraar ZorgDirect. Je dient dus het basispakket 2020 te kiezen, samen met de beschikbare aanvullende tandartsverzekeringen.

De tandartsverzekering ZorgDirect vergelijken

Weet je nog niet zeker of je gaat overstappen? Doe de uitgebreide zorgverzekering vergelijking met behulp van onze zorgvergelijker 2020. Een concrete en persoonlijke vergelijking van verzekeringen op basis van jouw persoonlijke gegevens. Hieronder een aantal tips:

 

  • Geef aan welke zorgverzekeraar je nu hebt
  • Bepaal het eigen risico
  • Geef je aanvullende vergoedingen aan
  • Bepaal de vrije zorgkeuze

 

Na de vergelijking gaat de zorgvergelijker automatisch aan de slag. De goedkoopste staat direct bovenaan die aansluit bij de door jouw ingevulde gegevens. Het overstappen doe je dan rechtstreeks op de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij.