tandartsverzekering-2020-salland-en-vergoedingen

Salland tandartsverzekering

Een Salland tandartsverzekering 2020 nodig aankomend jaar? Bekijk op deze pagina de vergoedingen Salland en de bijkomende premies voor een tandartsverzekering. Zorgverzekeraar Salland is onderdeel van Eno, en wilt zorg betaalbaar maken voor haar klanten. De zorgmaatschappij biedt aankomend jaar drie verschillende tandartsverzekeringen aan die gekoppeld kunnen worden aan het basispakket.

Premies Salland

TandExtra
€12,10
TandPlus
€20,75
TandTop
€41,80

Kenmerken: Salland tandartsverzekeringen

Zoals eerder vermeld biedt zorgverzekeraar Salland in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. De verschillen zit in de maximale Salland vergoedingen die jij kunt ontvangen. Bekijk hieronder gedetailleerd welke vergoedingen en premies per tandartsverzekering horen. Voor alle informatie of het afsluiten van de polis verwijzen wij je uitsluitend door naar de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij.

Basis zorgverzekering van Salland

Basispolis

Premie
€113,90

Verhoogd eigen risico

Eigen risico € 885
€96,40

Salland vergoeding van € 250

De voordeligste Salland tandartsverzekering 2020 is de TandExtra polis. Je ontvangt een vergoeding van maximaal 250 euro per jaar. Belangrijke kenmerken lees je hieronder:

  • 75% vergoeding per nota
  • Maximale vergoeding van 250 euro
  • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar van 75% tot 250 euro

 

Voor je gaat overstappen of over gaat tot het afsluiten van deze tandartsverzekering van Salland raden wij je aan even de polisvoorwaarden door te nemen.

Tandartsverzekering van Salland € 500

Een ruime Salland vergoeding in 2020 gewenst? Voeg de TandPlus polis toe aan je basispakket en ontvang een maximale vergoeding van 500 euro. De belangrijkste details:

 

  • 75% vergoeding voor de behandelkosten
  • Maximale vergoeding van 500 euro p/j
  • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar 75% tot 500 euro

 

Alle Salland vergoedingen en voorwaarden lees je terug op de site van de verzekeraar. Wij verwijzen je dan ook direct door.

Maximale Salland vergoeding € 1000

De meest uitgebreide tandartsverzekering met de hoogste Salland vergoedingen in 2020 is de TandTop polis. Een vergoeding van maar liefst 1000 euro, hieronder de details:

 

  • 75% vergoeding voor de behandelkosten
  • Vergoeding maximaal 1000 euro
  • Orthodontie vergoeding tot 18 jaar 75% tot 1000 euro

 

Direct afsluiten? Klik op meer informatie en wij verwijzen je naar Salland om de tandartsverzekering af te sluiten.

Kies jij voor een Salland tandartsverzekering in 2020?

Als jij besluit om een tandartsverzekering van Salland af te sluiten, heb je keuze uit drie verschillende modules. De goedkoopste variant van Salland met een prima vergoeding in 2020 is de TandExtra polis. Voor uitgebreidere Salland vergoedingen zou je de TandPlus en TandTOp tandartsverzekeringen kunnen kiezen.

 

Een groot voordeel van de Salland Tandartsverzekering 2020 is dat je volledig zelf mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat. Niet Salland maar jij bepaald welke tandarts je bezoekt voor een behandeling. Belangrijk om te meleden is wel, dat wanneer je zorgaanbieder geen contract heeft met Salland je de rekening eerst dient te voldoen. Vervolgens kun je de nota declareren bij de zorgverzekeraar.

Orthodontie Salland vergoedingen

De zorgverzekeraar biedt uitsluitend een orthodontie verzekering en vergoeding aan voor jongeren tot 18 jaar. In het overzicht Salland tandartsverzekeringen hierboven zie je precies de maximale vergoedingen per jaar en per polis.

Meer aanvullende Salland zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar Salland biedt naast het basispakket, 3 tandartsverzekeringen ook nog 5 verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Met name mensen die een vergoeding voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen zoeken kiezen hiervoor. In de aanvullende zorgverzekering van Salland Compact zit een orhodontie vergoeding 100% tot maximaal 250 euro, dit geldt alleen voor jongeren tot 18 jaar.

 

Doordat niet alle behandelingen automatisch vallen binnen de dekking van het basispakket, kun je je aanvullend verzekeren. De aanvullende modules zijn per zorgverzekaar zeer verschillend. De Rijksoverheid bepaalt namelijk de inhoud van de basisverzekering, maar niet de inhoud van de aanvullende verzekeringen. Benieuwd wat Salland te bieden heeft? Wij verwijzen je door naar de site van de zorgmaatschappij om alle details rustig door te nemen.