orthodontie-2020-vergoedingen-en-verzekeringen

Orthodontie vergelijken 2020

 

Wil jij orthodontie vergelijken voor 2020? Bekijk op deze pagina de meest gekozen tandartsverzekeringen met een orthodontie vergoeding. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de orthdontie vergoeding tot 18 jaar en vergoedingen vanaf 18 jaar. Het wordt je niet eenvoudig gemaakt bij het vinden van een tandartsverzekering met een orthodontie vergoeding 2020, daarom bieden wij jou hier een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Wij hebben de zorgverzekeraars onder de loep genomen en de orthodontie verzekeringen met de bijhorende vergoedingen op een rijtje gezet.

Vergoeding orthodontie tot 18 jaar

Heeft je kind een beugel nodig en zoek je hiervoor een vergoeding voor? Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd met de zorgverzekering van de ouders. De basisverzekering dekt helaas in de meeste gevallen niet de orthodontiekosten. Het is slim om je kind toe te voegen aan de meest uitgebreide zorgverzekering van de ouder, kies daarom een aanvullende zorgverzekering in 2020 die een orthodontie vergoeding biedt voor je kind jonger als 18 jaar.

Orthodontie vergoeding vanaf 18 jaar

 

Zoek jij een orthodontie vergoeding voor de kosten die gemaakt worden bij de orthodontist in 2020? De basisverzekering biedt hiervoor geen dekking en zou je dus een aanvullende polis moeten afsluiten om de vergoeding te kunnen ontvangen. Wij hebben een hoop werk uit handen genomen, wij bieden je een complete overzicht van aanvullende tandartsverzekeringen die een vergoeding bieden voor orthodontie vanaf 18 jaar. In het overzicht zie je de premie, maximale vergoeding en kun je de orthodontie verzekering bekijken op de website van de zorgverzekeraar.

Wachttijd

 

Het is mogelijk dat je niet direct recht hebt op de vergoeding voor orthodontie. Sommige verzekeraars hanteren, alvorens de kosten worden vergoed een wachttijd. Je dient in de meeste gevallen een jaar verzekerd te zijn bij deze zorgmaatschappij alvorens je recht hebt op de orthotontie vergoeding. Wij informeren je altijd over de bijkomende wachttijd en hoelang deze wachttijd is in het overzicht. Je weet dus direct waar je aan toe bent, en of de zorgverzekeraar de juiste is voor jou.