just-vergoedingen-2020-en-de-tandartsverzekering

Just Tandartsverzekering

De JUST tandartsverzekering 2020 komt in twee varianten. Lees de details van de tandartsverzekering JUST op deze pagina met premies en vergoedingen. Zorgverzekeraar Just is een echte online verzekeraar, al je zorgzaken regel je gewoon makkelijk via je mobiel, tablet of pc.

Premies Just 2020
Tand 1
€8,20
Tand 2
€16,25

Kenmerken: Tandartsverzekeringen JUST

De basispakket van JUST kun je uitbreiden met een aanvullende tandartsverzekering. De kosten van de tandarts worden vanaf 18 jaar niet meer vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Door een JUST tandartsverzekering ga jij in 2020 dus vergoedingen ontvangen voor deze tandartskosten. De zorgverzekeraar biedt in 2020: Tand 1 en Tand 2 aan. Naast de dekking voor tandheelkundige kosten komt er in beide tandartsverzekeringen ook een dekking voor mondzorg na ongevallen tot 10.000 euro per ongeval. Hieronder de belangrijkste details over de tandartsverzekering van Just.

Tandarts verzekering van JUST € 250

De goedkoopste JUST tandartsverzekering 2020 is de Tand 1 polis. Met een maximale vergoeding van 250 euro per jaar uitermate geschikt voor mensen met een gezond gebit. De kenmerken:

 

  • 75% vergoeding tot maximaal 250 euro
  • Geen vergoedingen voor orthodontie

 

Meer weten over deze tandartsverzekering van Just? Wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar.

De just tandartsverzekering met € 500 vergoeding

De hoogste JUST vergoeding ga je ontvangen in 2020 met de Tand 2 polis. Met een maximale vergoeding van 500 euro per jaar voor tandheelkundige kosten. De details:

 

  • 75% vergoeding tot 500 euro in 2020
  • Geen orthodontie vergoedingen

 

De JUST tandartsverzekering 2020 met 500 euro vergoeding afsluiten? Klik op meer informatie zodat wij je doorverwijzen naar de verzekeraar.

De basis zorgverzekering JUST

Naturapolis

Premie
€113,20

Aanvullend vanaf

premie
€6.50

De details van de Just tandartsverzekering

Zit je nog met een aantal vragen over de Just tandartsverzekering? Hieronder hebben wij een aantal vragen beantwoord. Wij bespreken hieronder over specifieke JUST vergoedingen, techniekkosten en andere belangrijke zaken. Staat je antwoord er niet tussen? Wij verwijzen je dan direct naar zorgverzekeraar JUST voor advies op maat.

1. Materiaal- en techniekkosten vergoeding?

Ja, de eventuele techniekkkosten worden vergoed met de Tand 1 en de Tand 2 tandartsverzekering. De vergoeding geldt net als andere reguliere behandelingen van de tandarts.

2. Zijn er orthodontie vergoedingen mogelijk?

Nee, zorgverzekeraar JUST biedt in 2020 geen vergoedingen voor orthodontie. Wij raden je aan om de Orthodontie Vergelijken pagina te bekijken op onze site. Hier zie je de meest gekozen aanvullende tandartsverzekeringen met een orthodontie vergoeding.

3. Spoedeisende tandheelkundige hulp in het buitenland

De tandartsverzekeringen Tand 1 en Tand 2 bieden geen vergoeding voor spoedeisende tandzorg in het buitenland. Om hier een JUST vergoeding voor te krijgen zou je moeten kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. De zorgmaatschappij biedt namelijk een buitenlanddekking voor tandheelkundige zorg in de Start, Basic en Extra polis.

4. Extra korting voor jongeren?

Ja, jongeren tot 30 jaar ontvangen een extra premie korting voor aanvullende tandartsverzekering en zorgverzekeringen. Bereken direct je premie bij JUST en stap over binnen slechts enkele minuten!