goedkoopste-2020-tandartsverzekering-vinden

Goedkoopste tandartsverzekering 2020

Veel Nederlanders hebben een tandartsverzekering, maar welke is nou de goedkoopste tandartsverzekering in 2020? Wij hebben de aanvullende tandartsverzekering voor je uitgezocht, en de goedkoopste op een rijtje gezet. Ongeveer 80% van de Nederlanders hebben een tandartsverzekering, de reden is dat de kosten van de tandarts enorm hoog zijn. De goedkoopste tandartsverzekering 2020 kost slechts € 8,20 euro per maand, en komt met een maximale vergoeding van € 250 per jaar. Een tandartsverzekering hoeft dus niet duur te zijn!

  • De goedkoopste tandartsverzekering 2020 is van zorgverzekeraar JUST
  • De beste tandartsverzekering 2020 is die van Besured (volledige vergoeding)

Het kost je ongeveer 100 euro als jij 2 keer per jaar naar de tandarts gaat voor een periodieke controle. Voor mensen met een gezond gebit is een tandartsverzekering zeker niet nodig, deze kosten voor controle zou je dus het beste zelf kunnen betalen. Hierdoor heb jij al bespaard op de zorgkosten, want een tandartsverzekering zou je in dit geval meer geld kosten. Maar mocht de tandarts toch moeten ingrijpen om bijvoorbeeld tandsteen te verwijderen, of een gaatje te vullen dan ga je hier flink voor betalen. Een goedkope tandartsverzekering 2020 biedt dan de uitkomst, een lage zorgpremie met een vergoeding van maximaal 250 euro per jaar. Bekijk hieronder de beste tandartsverzekeringen voor 2020, voor mensen die gewoon de goedkoopste willen hebben maar toch een prima vergoeding hebben.

tandartsverzekering-de-friesland-2020

AV Tand Standaard

Voordelig verzekerd van goede tandzorg bij de Friesland zorgverzekeraar. Een goedkope tandartsverzekering in 2020 met een maximale vergoeding van € 250 per jaar. Preventieve tandheelkundige zorg komt met een volledige vergoeding van 100 procent. Overige behandelingen bij de tandarts worden vergoed tot 80 procent.

hema-vergoeding-2020-tandarts

Tandarts 1

Zorgverzekeraar HEMA heeft ook zeker een betaalbare goedkope tandartsverzekering in 2020. De Tandarts 1 module komt met een maximale vergoeding van € 250 per kalenderjaar. De periodieke controles worden volledig vergoed, de overage behandelingen met maximaal 80 procent.

vergoeding-en-tandartsverzekering-fbto-2020

Module Tand

Met de FBTO tandartsverzekering ben jij verzekerd tot een bedrag van € 250,-. Voordat je direct de verzekering gaat afsluiten raden wij je aan om de polisvoorwaarden door te nemen. Hierin staat exact beschreven wat jij kunt verwachten van de vergoedingen en de zorgmaatschappij.

Goedkope tandartsverzekeringen

Onverwacht een dure tandartsrekening op de mat ontvangen is niet gewenst. Ook bij pijntjes aan je gebit tijdens het eten is het wachten om naar de tandarts te gaan zeker niet leuk. Het indekken van deze onverwachte situaties of tandartskosten is slim, en om deze reden kiezen veel mensen ervoor om een tandartsverzekering te nemen. Maar welke is nou de beste tandartsverzekering? Ieder gebit heeft zijn eigen behoeftes, en er is dus niet 1 tandartsverzekering de beste. Het ligt aan jouw behoeftes en wensen, en hierbij vind jij de beste tandartsverzekering die aansluit bij jouw eisen. De hierboven genoemde tandartsverzekering zijn het meest gekozen door onze bezoekers. Om erachter te komen welke zorgverzekeraar de juiste combinatie van de basisverzekering en tandartsverzekering biedt, zou je met de zorgvergelijker 2020 moeten gaan werken.

Wat dekt de basisverzekering?

De basisverzekering dekt niet alle tandartskosten, maar er zijn wel een paar uitzonderingen. Wij hebben ze voor je hieronder op een rijtje gezet.

 

  • Periodieke controle en behandelingen tot 18 jaar
  • Kunstgebitten (uitneembare) en protheses vanaf 18 jaar
  • Chirurgische tandheelkundige hulp bij een geregistreerd kaakchirurg
  • Bijzondere behandelingen door specialisten
  • Röntgenonderzoek aangevraagd door de kaakchirurg
  • Implantaten tot 23 jaar als er sprake is van missende snij- en hoektanden

Vergelijken en vind de goedkoopste

Zodra jij een beeld hebt kunnen schetsen van de verwachte zorgkosten in 2020 is het tijd om te vergelijken. Tandartsverzekeringen vergelijken en de verplichte basisverzekering is te doen op onze site. Met een complete en uitgebreide persoonlijke vergelijking is het mogelijk om binnen slechts enkele minuten de beste zorgverzekering te vinden die aan al je eisen voldoet. Aan de hand van jouw gegevens gaat de zorgvergelijker automatisch de zorgverzekeringen vergelijken. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat altijd bovenaan, en is direct af te sluiten op de website van de zorgverzekeraar.