de-friesland-2020-tandartsverzekering-en-vergoedingen

Tandartsverzekering Friesland

Wil jij een Friesland tandartsverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de tandartsverzekeringen van Friesland met bijbehorende vergoedingen en premies op een rijtje gezet. De verzekeraar biedt aankomend jaar drie verschillende Friesland tandartsverzekeringen met verschillende vergoedingen voor de tandartskosten. De details en belangrijkste informatie is terug te lezen op deze pagina. Direct overstappen? Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door voor het afsluiten naar de beveiligde omgeving van de zorgverzekeraar.

Premies Friesland in 2020

AV Tand standaard
€13,25 p/mnd
AV Tand Extra
€23,25 p/mnd
AV Tand Optimaal
€36,25 p/mnd

Friesland vergoedingen 2020

Met een half miljoen verzekerden is zorgverzekeraar de Friesland een van de grootste zorgmaatschapijen van het land. Niet alleen in de provincie Friesland maar landelijk is de zorgverzekering Friesland een veelgekozen polis. De Friesland vergoeding voor tandarts komt in drie varianten, zo kun jij volledig zelf bepalen hoe hoog de vergoeding moet zijn in 2020. De tandartsverzekeringen komen met een prima betaalbare premie in aankomend jaar. Hieronder zie je de verzekeringen op een rijtje met de premies voor het aankomende jaar.

De Friese zorgverzekeringen (basis)

Naturapolis

Premie
€106,75

Verzorgd

Premie
€125,45

Tandartsverzekering van Friesland € 250

De goedkoopste Friesland tandartsverzekering heeft de naam AV Tand Standaard. In 2020 krijg je een vergoeding voor tandarts van maximaal 250 euro per jaar. De verzekeraar vergoedt de meest voorkomende tandartskosten volledig (100%). Voor de overige behandelingen krijg je 80% vergoed van de nota. In de AV Tand Standaard krijg je geen orthodontie vergoeding, en worden de techniekkosten ook niet vergoed.

Friese tandartsverzekering € 500

Een ruime Friesland vergoeding in 2020 krijg je met de AV Tand Extra polis. De Friesland biedt een maximale vergoeding van 500 euro per jaar met deze tandartsverzekering. Een volledige vergoeding ga je krijgen voor de meest voorkomende behandelingen, en 80% van de meeste overige tandartskosten. Orthodontie vergoedingen zijn niet inbegrepen in deze polis van de Friesland, je kunt Orthodontie vergelijken en bekijken op onze site.

Uitgebreide Friesland tandartsverzekering € 1000

De meest uigebreide Friesland tandartsverzekering 2020 is de AV Tand Optimaal. De hoogste Friesland vergoedingen voor tandartskosten in 2020 ontvang jij met deze polis. Maar liefst 1000 euro per jaar worden vergoedt in 2020 met deze tandartsverzekering van Friesland. Net als andere verzekeringen krijg je een volledige (100%) vergoeding voor de meest voorkomende behandelingen, en 80 procent voor de overige tandartskosten.

 

Als jij een vergoeding voor orthodontie wenst, biedt de AV Tand Optimaal hier een oplossing voor. Er zit namelijk een eenmalige vergoeding voor orthodontie inbegrepen (vanaf 18 jaar) van 750 euro. Bekijk de polis op de website van de zorgvezekeraar, en neem daar ook even de polisvoorwaarden door voordat je over gaat tot het afsluiten.

De Friesland tandartsverzekeringen

Zoals hierboven beschreven zijn er in total drie verschillende Friesland tandartsverzekeringen in 2020. Belangrijk om even te onthouden is dat je bij alle vergoedingen en tandartsverzekeringen van de Friesland alleen een 100% vergoeding ontvangt voor de meest voorkomende behandelingen/tandartskosten. Wij verwijzen je graag door naar de verzekeraar om alle details nog even rustig door te nemen. Wij informeren uitsluitend onze bezoekers op deze site, het afsluiten en persoonlijk advies op maat gaat de Friesland jou verder helpen.

Tandheelkundige zorg in het buitenland

De Friesland tandartsverzekering 2020 vergoeden uitsluitend de noodzakelijke en spoedeisende tandartszorg in het buitenland. Het is echter wel mogelijk om niet-spoedeisende behandelingen te ondergaan tijdens je vakantie, er gelden hier wel strenge eisen voor. Neem contact op met de verzekeraar als jij hier vragen over hebt.

De acceptatievoorwaarden

Er gelden alleen acceptatievoorwaarden voor de meest uitgebreide Friesland tandartsverzekering AV Tand Optimaal. Je dient een tandheelkundige verklaring te overleggen met de verzekeraar. De andere twee verzekeringen kennen geen acceptatievoorwaarden. Aan de hand van het keuringsrapport wordt vastgesteld of je in aanmerking komt voor de AV Tand Optimaal.

Meer aanvullende Friesland vergoedingen

Naast de Friesland tandartsverzekering biedt de verzekeraar natuurlijk ook andere aanvullende zorgverzekeringen aan. Voor mensen die op zoek zijn naar een hoge orthodontie vergoeding zouden het beste de AV Extra of de AV Optimaal polis kunnen afsluiten. In deze twee verzekeringen krijg je namaleijk een orthodontie vergoeding (tot 18 jaar) van 1750 euro en 2000 euro per jaar.

 

Klik op meer informatie om direct de aangeboden zorgverzekeringen van De Friesland te bekijken. Op de beveiligde omgeving van de zorgverzekeraar kun je dan vervolgens ook de tandartsverzekering of aanvullende zorgverzekering afsluiten.