Disclaimer

De informatie en vergelijkingsresultaten op tandartsverzekerinq.nl zijn met zorg samengesteld. Daarbij zullen wij de getoonte informatie regelmatig aanpassen. Medio november zal de inhoud van de basisverzekering en de premies bekend worden gemaakt, dit zal dan aangepast worden op onze site. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuisthuiden die op onze website zichtbaar zijn.

 

Geen persoonlijk advies

Tandartsverzekerinq.nl werkt samen met Komparu B.V. onder AFM vergunning 12042855. Omdat wij zelf geen AFM vergunning hebben mogen wij geen persoonlijk advies geven of zorgadvies op maat aanbieden. Dit is ook de reden dat je geen directe contact kan opnemen met ons, om misverstanden te voorkomen. Voor specifieke vragen over je zorgverzekering of zorgadvies op maat zou je het beste direct contact op kunnen nemen met je zorgverzekeraar. Wanneer je toch contact zoekt met tandartsverzekerinq.nl kun je het beste een mail sturen naar info@tandartsverzekerinq.nl.

 

Onze missie

Tandartsverzekerinq.nl is een vergelijkingssite waarop je eenvoudig de premies van 2019 kunt vergelijken via de zorgvergelijker. Overstappen kan al binnen enkele minuten direct op de site van je gewenste zorgverzekeraar. In de vergelijker is het mogelijk om de zorgverzekeraars van Nederland te vergelijken op basis van verschillende criteria, zoals het eigen risico, dekking en zorgkeuze. Onze missie is voornamelijk het optimaal kunnen vergelijken van je zorgverzekering op een transparante manier.

 

Eenmalige vergoeding

Tandartsverzekerinq.nl is geen onderdeel van een zorgverzekeraar, of zorginstelling. Ook zijn er geen afspraken gemaakt met specifieke zorgverzekeraars die ons een eenmalige vergoeding geven bij een overstap. In de zorgvergelijker vindt je alle zorgverzekeraars van Nederland, ook zorgmaatschappijen waarvan wij geen eenmalige vergoeding krijgen wanneer je overstap via ons. Hierdoor kunnen wij zeggen dat de zorgvergelijker optimaal is, en transparant. Om goed een vergelijking te maken moet je wel je zorgverzekering kunnen vergelijken met alle beschikbare zorgaanbieders.

 

Tandartsverzekerinq.nl ontvangt een eenmalige vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer je overstap via onze zorg calculator. Dit bedrag ligt gemiddeld tussen de 45 en 50 euro per afgesloten polis.

 

De positie van een zorgverzekeraar is de vergelijkingsresultaat wordt enkel bepaald door de hoogte van de premie. De laagste premie staat altijd bovenaan in het resultaat. Hier word ook geen onderscheid gemaakt tussen verzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben.