tandartsverzekeringen-2020-vergoedingen-van-Besured

Besured Tandartsverzekering

In 2020 een Besured Tandartsverzekering nodig? Het is dan goed om te weten wat de voor- en nadelen zijn voordat je overgaat tot overstappen. Bij Besured heb je de mogelijk om 1 tandartsverzekering toe te voegen aan het basispakket. Check alle details op deze pagina.

Smile Tandartsverzekering

75% tot 150 euro
€7,95
100% tot 150 euro
€10,95
75% tot 250 euro
€11,95
100% tot 250 euro
€14,95

Kenmerken: Tandartsverzekeringen Besured

Zorgverzekeraar Besured focust zich op young profesionals en studenten. Bij de verzekeraar heb je de keuze uit een uitgebreide naturapolis, 1 tandartsverzekering en drie aanvullende zorgverzekeringen. Voor mensen met een gezond gebit zou Besured een juiste keuze kunnen zijn, de tandartsverzekering van Besured biedt een maximale vergoeding van €350,- per jaar. Hieronder in het overzicht de verdere details.

De Besured zorgverzekering in 2020

Naturapolis

Premie
€115,25

Verhoogd eigen risico

Eigen risico € 885
€95,25

De Smile tandartsverzekering van Besured

Met de Smile tandartsverzekering van Besured ontvang jij een maximale vergoeding van 350 euro per jaar voor tandheelkundige kosten. De nota’s worden 100% vergoed tot het maximum bedrag in 2020. Er worden geen vergoedingen voor orthodontie geboden in deze polis. Een ander voordeel, er gelden geen acceptatievoorwaarden voor deze Besured tandartsverzekering 2020. De verzekeraar gaat je dus geen vragen stellen over de status van je gebit, iedereen kan direct de aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Tandartsverzekering van Besured details

Hieronder bespreken wij de details van de aangeboden aanvullende tandartsverzekering van zorgverzekeraar Besrured. Het is natuurlijk normaal dat je met bepaalde vragen zit en de meeste vragen beantwoorden wi j direct hieronder. Voor persoonlijk advies vragen wij onze bezoekers om contact op te nemen met zorgmaatschappij Besured.

1. Worden de techniekkosten vergoed?

Ja. De bijkomende techniekkosten worden vergoed met de Besured tandartsverzekering 2020. De vergoeding bedraagt maximaal 350 euro per jaar voor de behandeling en de eventuele bijkomende kosten.

2. Zijn er orthodontie vergoedingen mogelijk?

Nee, Besured biedt geen orthodontie vergoeding in de aanvullende zorgverzekeringen en de Smile tandartsverzekering. Voor deze vergoedingen verwijzen wij je graag door naar deze pagina, hier kun je de meest gekozen vergoedingen bekijken.

4. Waar krijg ik geen vergoeding voor in 2020?

Voor een aantal behandelingen ontvang je geen vergoeding van Besured. Bekijk deze uitsluitingen hieronder op een rijtje:

 

  • Eventuele tandartsabonnementen
  • Orthodontie
  • Mondbeschermers
  • Narcose
  • Niet nagekomen afspraken
  • Bleken van je gebit
  • Keuringsrapporten

4. Kan ik een losse tandartsverzekering afsluiten?

Ja, het is mogelijk om een losse tandartsverzekering af te sluiten bij Besured. Je kunt dus het basispakket 2020 bij een andere zorgverzekeraar hebben, en de tandartsverzekering van Besured afsluiten. In de praktijk komt dit overigens maar zelden voor, een losse tandartsverzekering premie gaat omhoog als je niet de basisverzekering ook bij hen afsluit.

De verzekeringen van Besured vergelijken

Nu je de mogelijkheden weet van de zorgverzekeraar in 2020, is het tijd om te vergelijken. Vergelijk zorgverzekeringen met behulp van onze zorgvergelijker 2020. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie wordt een vergelijking gedaan van zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering, kun jij ook precies aangeven welke aanvullende vergoedingen jij wilt ontvangen van de verzekeraar. Zodra je een geschikte zorgverzekering hebt gevonden kun je deze direct aanvragen bij de zorgmaatschappij.