de-beste-tandartsverzekering-van-2020

De beste tandartsverzekering in 2020

De voornaamste eigenschap van de beste tandartsverzekering is dat de dekking en premie het beste passen bij jouw behoeftes. Welke de beste tandartsverzekering is verschilt dus per persoon, elk gebit heeft natuurlijk andere zorg nodig. Het is slim om terug te kijken naar de afgelopen jaren, hierdoor kun jij zien welke en hoeveel tandartskosten jij hebt gemaakt. Zo krijg je inzicht in de vergoeding die jij nodig zou zijn in 2020 voor je tandartsverzekering.

hema-vergoeding-2020-tandarts

Tandartsverzekering HEMA

Zorgverzekeraar HEMA heeft drie verschillende tandartsverzekeringen. Het verschil zit in de maximale vergoeding voor de tandarts. Met een tandartsverzekering van HEMA krijg je voor periodieke controles altijd een volledige 100 procent vergoed. Overige tandarts behandelingen worden vergoedt met maximal 80 procent.

tandartsverzekering-de-friesland-2020

Zorgverzekeraar de Friesland

De Friese verzekeraar biedt ook ruime vergoedingen voor de tandarts in 2020. Net als de drie basisverzekering zijn er ook drie aanvullende tandartsverzekeringen verkrijgbaar. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij sturen je graag door naar de zorgmaatschappij om alle premies en vergoedingen te bekijken.

zorgdirect-vergoedingen-2020

Tandarts vergoedingen ZorgDirect

De tandartsverzekering van zorgverzekeraar ZorgDirect komt in drie varianten. De hoogste vergoeding voor tandheelkundige zorg in 2020 is €1000,- per kalenderjaar. De basisverzekering is een restitutiepolis, en komt dus met een volledige vrije zorgkeuze. Meer weten? Wij verwijzen je graag door naar de website van de zorgmaatschappij.

tandartsverzekering-vergoedingen-besured-2020

Besured tandartsverzekering

De zorgverzekering van Besured kan je uitbreiden met een enkele module die tandartskosten vergoed. Met een maximale vergoeding van € 350 per jaar is het vaak voldoende voor de meeste mensen. Wil jij de details lezen of de tandartsverzekering afsluiten? Klik hieronder op meer informatie en je gaat direct naar de juiste pagina.

Zorgverzekeraar Salland

Wil jij de basis zorgverzekering uitbreiden met een tandartsverzekering van Salland? Er zijn drie mogelijkheden om vergoedingen te krijgen voor tandheelkundige zorg in 2020. De halfjaarlijkse controles worden bij de verzekeraar volledig vergoed aankomend jaar. Alle overage behandelingen krijgen een vergoeding van maximal 75 procent.

vergoeding-en-tandartsverzekering-fbto-2020

FBTO tandartsverzekeringen

Uiteraard heeft FBTO ruime vergoedingen voor de tandarts in 2020. Met de Module tand kunt je kiezen uit een vergoeding van € 250,-, € 500,- of € 750,- per verzekerde. de polis met een 250 euro vergoeding komt nog met een volledige (100%) of een 75% vergoeding. Lees alle details direct op de website van FBTO.

Belangrijke punten bij het afsluiten van de beste tandartsverzekering

Ieder jaar is het weer mogelijk om je huidige zorgverzekering onder de loep te nemen. Het kan zijn dat er wat veranderd is aan je gebit, waardoor je bijvoorbeeld extra tandartskosten verwacht in 2020. Door de onderstaande punten mee te nemen in de beslissing welke tandartsverzekering de beste is voor jou, wordt het een stuk eenvoudiger.

Welke tandzorg verwacht jij in 2020?

Zodra je een beeld hebt kunnen schetsen welke tandartskosten jij verwacht te gaan maken in 2020 is het tijd voor een vergelijking. Aanvullende tandartsverzekeringen komen met verschillende vergoedingen en premies. Voor mensen met een prima gebit, zou het afsluiten van de goedkoopste tandartsverzekering wellicht een juiste keuze zijn. Verwacht jij toch vaker naar de tandarts te moeten gaan dan de halfjaarlijkse periodieke controles? Dan moet je goed kijken naar de beste tandartsverzekering die aansluit bij jouw wensen qua dekking.

Met behulp van onze zorgvergelijker 2020 is een vergelijking eenvoudig te realiseren. Aan de linkerkant kun jij precies aangeven hoe hoog de vergoeding voor tandheelkundige zorg in 2020 moet zijn. De vergelijker laat dan het aanbod zien van verschillende zorgverzekeraars met de bijbehorende premie. Naast het vinden van de beste tandartsverzekering, kun ook direct zien welke zorgmaatschappij het beste bij je past qua combinatie basis- en tandartsverzekering.

Vergelijk de beste op basis van dekking en premies

Nu je in beeld hebt welke zorgverzekeraar voor jou de beste tandartsverzekering aanbieden, is het belangrijk om de premies te bekijken. Je sluit niet alleen een tandartsverzekering af, maar ook natuurlijk het basispakket. Door de juiste combinatie te vinden, kun jij ook in 2020 besparen op de zorgverzekering en tandartsverzekering beste. Let vooral op de volgende punten:

 

1. Dekkingsgraad

De meeste zorgverzekeraars vergoeding perdiodieke controles en preventie volledig (100%), en voor de overige behandelingen 75% van de nota.

 

2. Maximale vergoeding

De goedkoopste tandartsverzekering komt met een vergoeding van €250,-, de meest uitgebreide en mischien wel de beste tandartsverzekering in jouw situatie vergoedingen tot €1.500,- per kalenderjaar.

 

3. Orthodontie

Niet alle tandartsverzekering vergoeden automatisch de kosten van orthodontie. Bij sommige zorgverzekeraars dien je niet de tandartsverzekering, maar een aanvullende module te kiezen voor een vergoeding.

 

4. Acceptatievoorwaarden

Over het algemeen moet je er rekening mee houden hoe hoger de vergoeding voor de tandarts is, hoe meer de zorgverzekeraar van je wilt weten. Een tandartsverzekering met 1500 euro vergoeding komt vaak met bepaalde acceptatievoorwaarden, de zorgverzekeraar mag je dus afwijzen voor het afsluiten van de polis.

 

5. Wachttijd

Het kan zijn dat de beste tandartsverzekering die voldoet aan al jouw eisen, een wacht heeft. Dat wil zeggen dat je pas een vergoeding krijgt van de verzekeraar voor een bepaalde behandeling na bijvoorbeeld 1 jaar.

 

6. Premie

Naast de maximale vergoeding is de premie natuurlijk belangrijk. Vergelijk de premies per zorgverzekeraar en neem even de polisvoorwaarden door op de site van de zorgmaatschappij. Hierdoor voorkom jij vervelende verassingen in 2020.

Aan de hand van deze aandachtspunten is het vinden van de beste voor jou een stuk eenvoudiger. Op onze website is het tandartsverzekering vergelijken mogelijk, maar ook het vinden van de beste tandartsverzekering in combinatie met een basiszorgverzekering mogelijk. Voor het afsluiten verwijzen wij je altijd door naar de beveiligde omgeving van de verzekeraar.

Vergelijk de beste tandartsverzekering

Met behulp van onze zorgvergelijker 2020 kun jij eenvoudig tandartsverzekeringen vergelijken. Binnen enkele seconden kun jij direct zien welke zorgverzekeraar de beste tandartsverzekering 2020 heeft. Op basis van jouw persoonlijke situatie vergelijk je de zorgverzekeringen volledig onafhankelijk. Niet alleen vergelijk je de tandartsverzekeringen maar ook de basis- en aanvullende vergoedingen.

 

Door je gegevens in te vullen aan de linkerkant gaat de vergelijker je een overzicht geven. De goedkoopste zorgverzekering staat direct bovenaan die voldoet aan je eisen/wensen. Vervolgens kun jij de polis afsluiten direct bij de zorgverzekeraar. Wij helpen je bij het informeren en vergelijken maar het overstappen of aanvragen van de verzekering die je uitsluitend op de website van de zorgmaatschappij.