vergoedingen-tandartsverzekering-anderzorg

Tandartsverzekering Anderzorg

Een Anderzorg tandartsverzekering nodig? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden van zorgverzekeraar Anderzorg. Wij hebben de tandartsverzekering en de Anderzorg vergoedingen voor je op een rijtje gezet. Er bestaan drie soorten tandartsverzekeringen van Anderzorg in 2020. Bekijk ze hieronder en sluit ze eventueel direct af bij de zorgverzekeraar.

Als jij de basispakket afsluit bij Anderzorg, heb je de keuze uit drie aanvullende zorgverzekeringen. Consumenten die verzekerd willen zijn voor de dure tandartsrekening, zouden een Anderzorg tandartsverzekering 2020 kunnen afsluiten. Je krijgt dan een maximale vergoeding per jaar voor de tandarts. Een groot voordeel van de tandartsverzekering van Anderzorg is dat je niet veplicht wordt om je te laten behandelen bij gecontracteerde zorgaanbiders, je kan dus zelf bepalen naar welke tandarts je gaat in 2020. Wij hebben hieronder de belangrijkste details per  tandartsverzekering en Anderzorg vergoeding op een rijtje gezet.

Premies 2020 Anderzorg

Tand 75% € 250
€10,50
Tand 75% € 500
€29,95
Basisverzekering vanaf*
€108,00

Anderzorg Tandartsverzekering € 250

Met de Anderzorg Tandartsverzekering krijg je een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. De verzekeraar betaald overigens ten alle tijden 75% van de nota. De overige 25 procent dien je dus in 2020 zelf te betalen. Er zijn een aantal uitzonderingen waar de verzekeraar geen vergoeding voor geeft:

 

  • Orthodontie
  • Niet nagekomen afspraken
  • Snurkbeugel
  • Narcose

 

Met deze Anderzorg tandartsverzekering 2020 komt inclusief een tandheelkundige zorg na ongeval dekking van maximaal 10.000 euro. Bekijk de polisvoorwaarden en bereken direct je premie bij Anderzorg.

Tandartsverzekering van Anderzorg € 500

Een uitgebreide Anderzorg tandartsverzekering in 2020? De hoogste vergoeding voor tandarts krijg je met deze tandartsverzekering. De basisverzekering dekt geen kosten vanaf 18 jaar voor de tandarts, en met een 500 euro vergoeding per jaar zou je dit gat kunnen dichten. Net als de andere polis ontvang je geen vergoeding voor:

 

  • Orthodontie
  • Niet nagekomen afspraken
  • Snurkbeugel
  • Narcose

 

Voor meer informatie, of het afsluiten van deze Anderzorg tandartsverzekering verwijzen wij je door. Alle vergoedingen en de polisvoorwaarden lees je direct op de website van Anderzorg.

Anderzorg vergoedingen 2020

De tandartsverzekering ‘Tand’ vergoedt consulten volledig (100%) en alle andere behandelingen voor maximaal 80 procent. De veelvoorkomende behandelingen zijn onder andere het vullen van gaatjes en het trekken van een tand of kies. Een ander groot voordeel van deze Anderzorg tandartsverzekering 2020 is dat je een vergoeding ontvangt voor orthodontie vanaf 18 jaar van maximaal 500 euro.

Techniekkosten

De vergoeding van techniekkosten geldt dezelfde vergoedingspercentage als voor de behandeling.

 

Orthodontie en Anderzorg in 2020

De Anderzorg vergoeding voor orthodontie vanaf 18 jaar komt ook in de tand polis aankomend jaar. De vergoeding is maximaal 500 euro gedurende de hele verzekeringsduur.

 

Acceptatievoorwaarden

De basisverzekering kent geen acceptatievoorwaarden, het basispakket kan je dus bij iedere verzekeraar afsluiten. Voor een aanvullende- en tandartsverzekeringen mogen de verzekeraars je weigeren. Anderzorg kent geen medische acceptatievoorwaarden in 2020, de polis kan je dus gewoon afsluiten. Het is wel belangrijk om te weten dat bepaalde Anderzorg vergoedingen pas gelden vanaf de 2e verzekeringsjaar, zo krijg je in het eerste jaar geen vergoeding voor orthodontie, kronen bruggen en implantaten.

Tandartsverzekering afsluiten

Dekt de tandartsverzekering voldoende? Je kan helaas de Tand polis niet los afsluiten bij de zorgverzekeraar, je dient ook het basispakket af te nemen in 2020 bij Anderzorg. Een losse tandartsverzekering afsluiten is niet mogelijk bij de zorgmaatschappij. Vergelijk de mogelijkheden concreet in onze zorgvergelijker 2020.

Meer aanvullende verzekeringen

Naast de twee tandartsverzekering biedt de zorgverzekeraar zorgverzekeringen met onder andere vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de beveiligde omgeving van Anderzorg om de vergoedingen te bekijken.